CCC firar ett år!

Johan Ericsson

10 jun, 2021

Första året – detta har hänt

Det har nu gått ett år sedan jag startade min firma, mitt under rådande pandemi. Så faktum är att jag hittills aldrig varit egenföretagare i en pandemifri vardag. Jag tycker att det varit ett lärorikt, utmanande och roligt första år, där det hänt en hel del. Jag har ordnat en hemsida, tagit fram en logga, skapat konton i sociala medier, gjort en affärsplan, byggt på mina kunskaper inom flera områden, samt fått mina första kunder och samarbetspartners. Med tanke på allt kul som skett redan nu, ser jag verkligen fram emot hur det kommer bli den dag pandemin är pasé.

 

Stort tack!

Anledningen att jag skriver detta inlägg är främst för att jag känner att jag vill tacka alla som varit ett stöd under året, genom att lyssna på mina idéer och tro på min förmåga. Ett särskilt tack vill jag rikta till Jenny för sin förmåga att komma med nya infallsvinklar, Johan på Verto för sitt engagemang och goda råd, Crister på C-Claesson som hjälpt till att bygga hemsidan och ta fram loggan, samt Anders på HRV-träning för inspirerande webinar under året. Sedan vill jag tacka mina kunder för alla spännande uppdrag jag fått förtroendet att utföra tillsammans med er. Det har varit roligt att lära känna varandra! Några andra som inte får glömmas bort är dem som inte trott på mig, det har också gett mig bränsle att jobba på, det är kul att kunna motbevisa människor om vad som är möjligt.

 

Spännande tider framöver – hör av dig

Med tanke på att saker och ting troligen håller på att lättas upp i samhället i och med pandemins avtagande, så kommer nog möjligheterna kring vad som går att åstadkomma framöver knappast minska. Jag är alltid nyfiken på nya projekt och samarbeten där vi kan bygga meningsfulla relationer och utföra kreativa jobb, stora som små. Hör gärna av dig på johan@creativecommunicationcoaching.se om du tror att du skulle kunna ha nytta av en copywriter, kommunikatör eller coach.

 

Ha en fortsatt fin dag!

/Johan

Visa/Dölj Kommentarer (0 kommentarer)
L

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Behöver du en copywriter eller kommunikatör?

Relaterade inlägg

Vilka är dina ledord för 2024?🎇

Vilka är dina ledord för 2024?🎇

Inför 2024 har jag tre ledord om hjälper mig att hålla en stadig kurs in i det nya året: 🌟 Glädje: Låt glädjen vara närvarande i livet, så ofta som möjligt. 🌟 Acceptans: Detta handlar inte om att tycka allt som sker är bra, utan att se saker för vad de är, och...

CO-Design av ny AI Coach

CO-Design av ny AI Coach

Sedan i våras har jag varit CO-designer i ett team som arbetar med att ta fram en ny programvara. Zmartrest är en spännande produkt som bland annat har en AI Coach som du kan kommunicera med via en app. Produkten har stor potential och bidrar med ökade insikter om...