Om Mig

Jag hjälper dig att nå fram med ditt budskap
samtidigt som du får tid över till annat.

Om Mig

Jag hjälper dig att nå fram med ditt budskap samtidigt som du får tid över till annat.

Johan Ericsson

Efter att ha arbetat flera år som kommunikations­ansvarig och ofta varit den som beställt tjänster av leverantörer kände jag att jag kunde erbjuda någon­ting som jag själv tyckte var svårt att finna på marknaden.

Genom min erfarenhet av att ”vara på andra sidan” har jag stor förståelse av vad det är man som kund värdesätter hos leverantörer. I huvudsak handlar det om att jag kan bidra med att skapa ett kvalitativt innehåll som går i linje med företagets övergripande strategi, där jag som leverantör fokuserar på vad det är kunden vill ha.

Jag har en magisterexamen i medie- och kommuni­kations­­vetenskap och har läst flertalet kurser inom kommunikations­området.

Du kan läsa mer om min utbildningsnivå och erfarenhet på min Linkedin-profil.

Nöjda kunder

Projekt

Artiklar

Koppar kaffe

Genom Johans hjälp med texter fick jag värdefull tid över att lägga på det som hade högst prioritet.

Eva, entreprenör

Färdigheter/kompetenser

Färdigheter/

kompetenser

Jag är anpassningsbar och kan även med en tajt budget och små medel åstadkomma stora saker med er kommunikation.

Behöver du en copywriter eller kommunikatör?

Omdömen

”Vi har fått fantastisk hjälp av Johan med nya artiklar till vår blogg. Han är väldigt enkel att arbeta med, då han inte bara är noggrann och genuint visar ett intresse för vår produkt, utan också för hans snabba svar och trevliga bemötande. Rekommenderar Johan starkt!”

Denise

Digital Marketing Manager, PlanRadar

”Johan har med hög kvalité och fantastisk service strukturerat upp mina nyhetsbrev. Detta har resulterat i att jag, utan att behöva tänka på det själv, kontinuerligt kommunicerar med både nya och befintliga kunder. Jag är supernöjd!”

Magnus

Föreläsare & utbildare, Säljdriv - Slipsten Säljutveckling

”Johans kombination av snabbhet, lugn och intresse för oss som kund ger hög kvalitet i hans leveranser.”

Johan

Outplacement & karriärcoaching, Verto Konsult

”Tack vare Johans hjälp kan jag producera fler poddavsnitt.”

Dan Hörning

Poddare & författare

”Bra flöde med relevanta och intressanta uppdateringar på företagets sociala medier, ett flöde, inte endast för företaget men även för kunder, anhöriga och potentiella kunder. Med sin kunskap och sitt engagemang var Johan med och utvecklade företaget.”

Amanda

Gruppchef, Vardag

”Johan har bl.a. startat upp vårt arbete med sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter. Han har ansvarat för uppdatering av vår hemsida, arbetat med kampanjer, tävlingar, medlemsbrev m.m. Han har dessutom ansvarat för vår årliga enkät och arbetat fram ett system för retention. Johan har varit en uppskattad medarbetare som utfört sina arbetsuppgifter på ett utomordentligt sätt och med stort engagemang. Vi kan varmt rekommendera honom för liknande arbetsuppgifter.”
Maria

Enhetschef vid Sollentuna sim- och sporthall

”Johan har bland annat haft ansvar för enkäter, sociala medier och målarbetet. Johan har även bedrivit kvalitets- och utvecklingsarbete. Han har haft egna möten med arbetsgrupper i Famntaget och där kommunicerat mål, värderingar och arbetssätt. Johan är en mycket duktig och ambitiös medarbetare. Han är pålitlig, nyfiken och intresserad. Johan har varit mycket uppskattad bland medarbetarna samtidigt som han också är lojal, pålitlig och har förmåga att alltid se möjligheter. Jag ger Johan de allra bästa rekommendationer till liknande uppdrag.”
Mari

Verksamhetschef vid Famntaget Omsorg