Digital kommunikation

Behöver du en copywriter eller digital kommunikatör?

Digital kommunikation

Jag hjälper dig med nyhetsbrev, Facebook, Instagram, Twitter, blogg och hemsida. Vare sig du vill starta upp nya kommunikationskanaler eller ha en person som avlastar dig i arbetet med dina befintliga medier. Jag ser till att dina kommunikationskanaler utvecklas efter dina mål, strategier och för ett långsiktigt varumärkesbyggande.

Digitala nyhetsbrev är ett bra verktyg för att förbättra relationerna till kunder, samarbetspartners och medarbetare. Jag använder mig av MailerLites webbverktyg och kan sköta regelbundna utskick, kampanjer och automatisering.

Digital kommunikation

Fullt eller delvis ansvar över era digitala kommunikationskanaler, exempelvis nyhetsbrev, Facebook, Instagram, Twitter, blogg och hemsida. Jag hjälper er att starta upp nya kommunikationskanaler och ser till att de utvecklas efter era mål, strategier och för ett långsiktigt varumärkesbyggande.

Digitala nyhetsbrev är ett bra verktyg för att förbättra relationerna till kunder, samarbetspartners och medarbetare. Jag använder mig av MailerLites webbverktyg och kan sköta regelbundna utskick, kampanjer och automatisering.

Företagets riktning och vision

När företaget blir mer kommunikativt så skapas affärsmässigt, emotionellt och organisatoriskt värde.

Genom att förbättra din text och digitala kommunikation, kan du attrahera och konvertera potentiella köpare, samtidigt som du bevarar och stärker relationen till dina befintliga kunder.

Jag sammanfattar budskap som bidrar till att föra företaget framåt i den riktning som företagets vision och mål pekar mot.

Vill du veta några framgångsrecept för en lyckad kommunikation?

Omdömen

”Hög kvalité, snabb leverans och starkt engagemang. Varma rekommendationer!”

Karvan

Head of Sales, Key Solutions

”Vi har fått fantastisk hjälp av Johan med nya artiklar till vår blogg. Han är väldigt enkel att arbeta med, då han inte bara är noggrann och genuint visar ett intresse för vår produkt, utan också för hans snabba svar och trevliga bemötande. Rekommenderar Johan starkt!”

Denise

Digital Marketing Manager, PlanRadar

”Johan har med hög kvalité och fantastisk service strukturerat upp mina nyhetsbrev. Detta har resulterat i att jag, utan att behöva tänka på det själv, kontinuerligt kommunicerar med både nya och befintliga kunder. Jag är supernöjd!”

Magnus

Föreläsare & utbildare, Säljdriv - Slipsten Säljutveckling

”Johans kombination av snabbhet, lugn och intresse för oss som kund ger hög kvalitet i hans leveranser.”

Johan

Outplacement & karriärcoaching, Verto Konsult, Verto Konsult

“Tack vare Johans hjälp kan jag producera fler poddavsnitt.”

Dan Hörning

Poddare & författare

“Bra flöde med relevanta och intressanta uppdateringar på företagets sociala medier, ett flöde, inte endast för företaget men även för kunder, anhöriga och potentiella kunder. Med sin kunskap och sitt engagemang var Johan med och utvecklade företaget.”

Amanda

Gruppchef, Vardaga