CO-Design av ny AI Coach

Johan Ericsson

22 sep, 2022

Sedan i våras har jag varit CO-designer i ett team som arbetar med att ta fram en ny programvara. Zmartrest är en spännande produkt som bland annat har en AI Coach som du kan kommunicera med via en app. Produkten har stor potential och bidrar med ökade insikter om hälsa och livsstil, vilket jag ser är användbart både för mig själv och mina klienter.

Du kan exempelvis se vilka tillfällen under en dag som du har bäst respektive sämst återhämtning och göra olika insatser baserat på feedback från programvaran för att förbättra din återhämtning. Syftet med programvaran är att förbättra återhämtning, fokus och prestationsförmåga, och samtidigt minska stress på individnivå såväl som för organisationer. Den kan bidra med att hitta dold stress och ge återkoppling kring var och när återhämtning kan ske.

Under hösten kommer vi som är CO-designers att gå in i “Fas 2”, vilket innebär att vi kommer få prova på och utvärdera fler nya funktioner, vilket känns väldigt inspirerande. Produkten beräknas vara färdig någon gång under 2024. Om du är intresserad av att vara först ut med att använda den när den lanseras på marknaden kan du meddela ditt intresse så kontaktar jag dig när det är aktuellt. Mejla mig i så fall på johan(at)creativecommunicationcoaching.se.

Visa/Dölj Kommentarer (0 kommentarer)
L

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Behöver du en copywriter eller kommunikatör?

Relaterade inlägg

Vilka är dina ledord för 2024?🎇

Vilka är dina ledord för 2024?🎇

Inför 2024 har jag tre ledord om hjälper mig att hålla en stadig kurs in i det nya året: 🌟 Glädje: Låt glädjen vara närvarande i livet, så ofta som möjligt. 🌟 Acceptans: Detta handlar inte om att tycka allt som sker är bra, utan att se saker för vad de är, och...