Manus till podd om Palmemordet

Johan Ericsson

10 aug, 2021

Om du gillar true crime så kan jag rekommendera podden Palmemordet. I podden går programledarna Dan och Tobias igenom alla spår och fakta kring mordet på Sveriges statsminister den 28 februari 1986.

Jag har hjälpt till med manuset till det senaste avsnittet i spåret om Christer A/GH. Observera att detta alltså är en annan Christer än Christer P som friades i Hovrätten och åklagare Krister P (många Christer att hålla reda på). Christer A är utöver Christer P och Skandiamannen troligtvis den mest diskuterade personen kring mordet sett till temat “ensam galning”.

Du kan lyssna på avsnittet här. Podden finns även på andra plattformar, till exempel Spotify. Som du kan se är detta del 12 och jag rekommenderar att börja med att lyssna på tidigare avsnitt om Christer A i podden, innan du lyssnar på det senaste.

Personligen är detta en av mina favoritpoddar, jag gillar att podden är objektiv och går igenom fakta utan att tro mer på något särskilt spår. Kunniga och initierade gäster bjuds in regelbundet och olika perspektiv förs fram. Mordet har så många beröringspunkter att man som lyssnare lär sig mycket kring olika ämnen kopplat till samhälle, historia, psykologi, politik med mera.

Visa/Dölj Kommentarer (0 kommentarer)
L

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Behöver du en copywriter eller kommunikatör?

Relaterade inlägg

Erbjudande: Prova på kommunikationstjänster

Erbjudande: Prova på kommunikationstjänster

Inled hösten med att boosta dina kommunikationskanaler! Under september erbjuder jag nya kunder möjligheten att prova på mina tjänster inom kommunikation och copywriting. Du får en timme gratis utfört arbete av mig där du själv får välja hur du vill disponera tiden. Det kan exempelvis vara redigering av text på en webbplats, kommunikation i sociala medier eller nyhetsbrev.

CCC firar ett år!

CCC firar ett år!

Det har nu gått ett år sedan jag startade min firma, mitt under brinnande pandemi. Så faktum är att jag hittills aldrig varit egenföretagare i en pandemifri vardag. Jag tycker att det varit ett lärorikt, utmanande och roligt första år, där det hänt en hel del. Jag har ordnat en hemsida, tagit fram en logga, skapat konton i sociala medier, gjort en affärsplan, byggt på mina kunskaper inom flera områden, samt fått mina första kunder och samarbetspartners. Med tanke på allt kul som skett redan nu, ser jag verkligen fram emot hur det kommer bli den dag pandemin gett upp.