Manus till podd om Palmemordet

Johan Ericsson

10 aug, 2021

Om du gillar true crime så kan jag rekommendera podden Palmemordet. I podden går programledarna Dan och Tobias igenom alla spår och fakta kring mordet på Sveriges statsminister den 28 februari 1986.

Jag har hjälpt till med manuset till det senaste avsnittet i spåret om Christer A/GH. Observera att detta alltså är en annan Christer än Christer P som friades i Hovrätten och åklagare Krister P (många Christer att hålla reda på). Christer A är utöver Christer P och Skandiamannen troligtvis den mest diskuterade personen kring mordet sett till temat “ensam galning”.

Du kan lyssna på avsnittet här. Podden finns även på andra plattformar, till exempel Spotify. Som du kan se är detta del 12 och jag rekommenderar att börja med att lyssna på tidigare avsnitt om Christer A i podden, innan du lyssnar på det senaste.

Personligen är detta en av mina favoritpoddar, jag gillar att podden är objektiv och går igenom fakta utan att tro mer på något särskilt spår. Kunniga och initierade gäster bjuds in regelbundet och olika perspektiv förs fram. Mordet har så många beröringspunkter att man som lyssnare lär sig mycket kring olika ämnen kopplat till samhälle, historia, psykologi, politik med mera.

Visa/Dölj Kommentarer (0 kommentarer)
L

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Behöver du en copywriter eller kommunikatör?

Relaterade inlägg

CO-Design av ny AI Coach

CO-Design av ny AI Coach

Sedan i våras har jag varit CO-designer i ett team som arbetar med att ta fram en ny programvara. Zmartrest är en spännande produkt som bland annat har en AI Coach som du kan kommunicera med via en app. Produkten har stor potential och bidrar med ökade insikter om...