Erbjudande: Prova på kommunikationstjänster

Johan Ericsson

6 sep, 2021

Inled hösten med att boosta dina kommunikationskanaler!

Under september erbjuder jag nya kunder möjligheten att prova på mina tjänster inom kommunikation och copywriting.

Du får en timme gratis utfört arbete inom valfritt fokusområde. Det kan exempelvis vara text till en webbplats, kommunikation i sociala medier eller nyhetsbrev.

Hur intressant vore det att prova på mina tjänster? Ta chansen att nyttja detta erbjudande redan idag! Skicka ett meddelande till mig så hittar vi något som passar dig.

På denna sida kan du se några fler exempel på vad du kan använda erbjudandet till.

Erbjudandet gäller till och med den 30 september 2021.

Visa/Dölj Kommentarer (0 kommentarer)
L

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Behöver du en copywriter eller kommunikatör?

Relaterade inlägg

Kompetensutveckling – vilket spår väljer du?

Kompetensutveckling – vilket spår väljer du?

Reskill? Upskill? Tweak? Genom att vara öppen för förändringar och ta vara på möjligheterna kan du utveckla dina kompetenser och bli mer attraktiv på arbetsmarknaden. Jag tänkte därav dela med mig av några av mina erfarenheter kring kompetensutveckling och att bli egenföretagare inom copywriting och digital kommunikation, mitt under pandemins framfart.

Manus till podd om Palmemordet

Manus till podd om Palmemordet

Om du gillar true crime så kan jag rekommendera podden Palmemordet. I podden går programledarna Dan och Tobias igenom alla spår och fakta kring mordet på Sveriges statsminister den 28 februari 1986. 

CCC firar ett år!

CCC firar ett år!

Det har nu gått ett år sedan jag startade min firma, mitt under brinnande pandemi. Så faktum är att jag hittills aldrig varit egenföretagare i en pandemifri vardag. Jag tycker att det varit ett lärorikt, utmanande och roligt första år, där det hänt en hel del. Jag har ordnat en hemsida, tagit fram en logga, skapat konton i sociala medier, gjort en affärsplan, byggt på mina kunskaper inom flera områden, samt fått mina första kunder och samarbetspartners. Med tanke på allt kul som skett redan nu, ser jag verkligen fram emot hur det kommer bli den dag pandemin gett upp.